Lines

FORWARD
Belgium

L-earn: vacatures voor studenten logistiek 

Young FORWARD Belgium wil aan studenten met een logistieke achtergrond de kans bieden om een inhoudelijk interessante vakantiejob uit te oefenen. Daarom hebben zij de databank  “L-earn: vacatures voor studenten logistiek” in het leven geroepen.

Door uw theoretische kennis te koppelen aan de praktijk kan je als student proeven van het échte expediteursleven en zal je ongetwijfeld gepassioneerd geraken door onze sector.

Via de jobstudentendatabank krijgt u als student de kans om een bedrijf te kiezen dat meer kan bieden dan een studentenjob met louter administratieve taken.  Bent u student en wenst u een eerste ervaring op te doen binnen onze boeiende sector en ingeschakeld te worden in de operationele werking van een bedrijf?

Aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met één van volgende bedrijven (enkel te contacteren indien ze een specifieke job aanbieden):


 

BDP INTERNATIONAL NV

Italiëlei 2
2000 Antwerpen
Contactpersoon: Kim Stoelen
Tel.: 03 234 57 79
GSM: 0497 46 00 34
E-mail: kim stoelen bdpint com
Website: http://www.bdpinternational.com

Beschikbare vacatures:

Expediteur Zeevracht (m/v)

Klik hier voor meer informatie.


 

Heeft u als FORWARD Belgium lid ook studentenjobs aan te bieden aan leerlingen met een logistieke achtergrond dan kan u zich aanmelden bij Young FORWARD Belgium:

 

Young FORWARD Belgium
Brouwersvliet 33 / bus 1
2000 Antwerpen
Tel.: 03 233 67 86
E-mail: jongeren forwardbelgium be
Website: http:s//forwardbelgium.be/~Jongeren.aspx

 

 
© FORWARD Belgium