Lines

FORWARD
Belgium

Young FORWARD Belgium (commissie)

Missie?

De commissie Young FORWARD Belgium bestaat uit een gedreven groep jongeren die – in samenwerking met de raad van bestuur van FORWARD Belgium – tijdens een aantal bijeenkomsten de belangen van de  expeditie sector bespreekt, ideeën uitwisselt en bekijkt  hoe ze jongeren binnen de expediteursgemeenschap kunnen bijstaan bij dagdagelijkse problemen waarmee ze geconfronteerd worden.

Teneinde de toekomst van de expediteur te vrijwaren, is het van belang dat het beroep en de sector van expeditie gepromoot blijft. Door de wisselwerking tussen jonge & ervaren professionals binnen de expeditie sector zal een groter draagvlak gecreëerd worden.

 

Strategie?

De leden van Young FORWARD Belgium houden zich uitsluitend bezig met de beroeps gerelateerde aangelegenheden. Dit kan zowel op formele als op informele wijze:

  • Netwerking. Dit kan zowel op informele als op formele momenten d.m.v. infosessies, brainstormingsessies, bedrijfsbezoeken, havenbezoeken, debatten, …
  • Wisselwerking met de raad van bestuur van FORWARD Belgium.
  • Platform voor operationele problemen. Indien jongeren geconfronteerd worden met operationele problemen bij het uitoefenen van het beroep, kunnen deze gemeld worden aan Young FORWARD Belgium. Door uitwisseling van informatie en ervaringen kan op die manier een oplossing voor het desbetreffende probleem aangereikt worden.
  • Communicatie naar jongeren. Vaak stroomt niet alle informatie door naar jongeren op de werkvloer of is deze informatie niet gericht naar jongeren. Via het gebruik van sociale media en nieuwsbrieven zal er meer gericht naar jongeren gecommuniceerd worden.  
  • Promotie van het beroep. Promotie van het beroep door het informeren van studenten maar ook naar jongeren toe die reeds werkzaam zijn in de sector.

 

Wie?

De commissie Young FORWARD Belgium bestaat uit:

Bureau

VoorzitterKoen VerhelstGeodis Belgium NV
OndervoorzitterChristian VermondenZiegler NV
Penningmeester Nathalie LauwereynsKregspedi NV
SecretarisFORWARD Belgium secretariaatFORWARD Belgium

Leden FORWARD commissie jongeren

Mohamed BouzianiIpsen Logistics BVBA
Lieven De DonckerZiegler NV
Tom De JongheUmicore NV
Kristof GoossensTitan Cargo NV
Claudia HanffBDP International NV
Wolf KusséVanguard Logistics Services Belgium NV
Wouter MatthéCargo-Partner BVBA
Tia MeyvisAhlers Belgium NV
Cédric PeetersPortmade NV
Gregory RubinPolytra NV
David SenoransHerfurth Logistics NV
Birgit Van DyckVedrova NV
Timothy VanlinthoutKregspedi NV
Matthieu Van NeckBDP International NV
Jürgen Van SantvoortEmbassy Freight Services Europe NV
Stijn VerbistBolloré Logistics Belgium NV
Jens VerbovenGosselin Forwarding Services NV
Gianni VermeulenHerfurth Logistics NV

 

 

Contact?

De commissie Young FORWARD Belgium staat open voor alle jonge expediteurs die zich wensen in te zetten voor het beroep en de sector van expeditie. Wens je toe te treden als lid van de commissie Young FORWARD Belgium? Of wil je enkel als  passief lid op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen Young FORWARD Belgium? Heb je vragen? …. Aarzel niet om ons te contacteren:

Commissie Young FORWARD Belgium
Brouwersvliet 33 / Bus 1
2000 Antwerpen
Tel.: +32 (0)3 233 67 86
E-mail: jongeren forwardbelgium be
Website: https://www.forwardbelgium.be/~Jongeren.aspx

Follow us @

 

 

 

 

 
© FORWARD Belgium