The Belgian Freight
Forwarding Association

FORWARD Academy

Ontdek de toekomst van Spatial Computing 
Succesverhalen, kansen en gevaren in de wereld van de Metaverse en AI

Dinsdag 25 juni 2024

In het snel veranderende landschap van virtuele werelden en de Metaverse zorgen technologische vooruitgangen voortdurend voor een veranderende interactie met digitale omgevingen. Eén van de belangrijkste pijlers die deze ontwikkeling aandrijft, is Spatial Computing. Bedrijven moeten meebewegen om bij te blijven. Tijdens deze FORWARD Academy nemen wij de deelnemers mee op een ontdekkingstocht naar de nieuwste technologische ontwikkeling die onze digitale wereld verandert: Spatial Computing.


Wat is Spatial Computing?

Spatial Computing is dé nieuwe trend, die verder gaat dan Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) en Mixed Reality (MR). Het is een verzamelnaam voor technologieën waarbij het digitale en fysieke wereld naadloos versmelten. Dit zorgt voor intuïtieve en natuurlijke interacties tussen gebruikers en hun omgeving, wat leidt tot innovatieve toepassingen in verschillende sectoren, waaronder de logistiek.


Dit evenement biedt een unieke kans om meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen van deze baanbrekende technologie met verstrekkende implicaties. Wat zijn de mogelijkheden? Waar liggen de kansen en bedreigingen? En hoe speelt AI hierin een rol?


Bereid je voor op een toekomst vol grenzeloze mogelijkheden dankzij Spatial Computing.


We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende Academy die zal plaatsvinden op dinsdag 25 juni in het Havenhuis Antwerpen!


We sluiten deze FORWARD Academy af met een netwerkreceptie.

De spreker

Pieter Van Leugenhagen is een allround ondernemer, public speaker en business strategist met een voorliefde voor immersive experiences. Als co-founder en managing partner van yondr, pioniert Pieter al meer dan 9 jaar internationaal op het gebied van virtual- & augmented reality. Yondr is een creatie agency dat focust op mixed-reality, het bouwen van virtuele werelden en digital ervaringen. Pieter is ook auteur van de bestseller ‘Welkom in de Metaverse’ en 'Navigating the New Dimension, A Journey Through Spatial Computing' , waarin hij een blik werpt op hoe de driedimensionalisering van ons internet impact zal hebben op ons leven en werken en hoe dat allemaal duidelijker wordt aan de hand van de evolutie in computing.Registratie

Registreren kan via het registratieformulier dat u hier kan downloaden.

Voor leden en passieve leden van (Young) FORWARD Belgium is dit event gratis. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor het evenement te verwittigen via mail naar jongeren@forwardbelgium.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 50 euro per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.Meer informatie

Voor meer informatie, kan u contact opnemen met het Young FORWARD Belgium secretariaat: jongeren@forwardbelgium.be

Programma 


18u00 - 18u30

Ontvangst


18u30 - 19u30

Sessie: "Ontdek de Toekomst met Spatial Computing: Succesverhalen, kansen en gevaren in de wereld van de Metaverse en AI"


19u30 - 21u00

Netwerkreceptie
Locatie

Havenhuis Antwerpen
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen

Dit event wordt mogelijk gemaakt dankzij volgende sponsors: