The Belgian Freight
Forwarding Association

Algemene Vergadering

De uitdagingen bij de implementatie van Artificial Intelligence binnen de logistieke sector

Donderdag 29 februari 2024

Op donderdag 29 februari zal de Algemene Vergadering van FORWARD Belgium plaatsvinden. Voorafgaand aan het officiële gedeelte zal Dr. Valentin Carlan een korte uiteenzetting geven over ‘De uitdagingen bij de implementatie van Artificial Intelligence binnen de logistieke sector’

We sluiten deze Algemene Vergadering af met een netwerkreceptie.

De gastspreker

Dr. Valentin Carlan is sinds 2014 onderzoeker aan het departement Transport en Regionale Economie van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van de Universiteit Antwerpen. Zijn onderzoeksinteresse omvat economische evaluatiemodellen, kosten- en batenkwantificatiemethoden voor innovaties, en toepassingen van kosteneffectiviteitsanalyse voor de implementatie van AI- en ML-oplossingen. Zijn doctoraatsthesis is getiteld "Costs, benefits and cost-effectiveness of ICT innovation in the supply chain". Hij voert onderzoek uit voor projecten als: SPEED, Smart Ports 2025 en Self-service in logistics.


Registratie

Registreren kan via het registratieformulier dat u hier kan downloaden.


Meer informatie

Voor meer informatie, kan u contact opnemen met het FORWARD Belgium secretariaat: ines@forwardbelgium.beWij herinneren u aan artikel 15 van onze statuten, dat luidt als volgt:
Art. 15 - De bestuurders worden benoemd door de statutaire algemene vergadering bij geheime stemming en door eenvoudige meerderheid van de aanwezige leden. De kandidaturen voor de verkiezing van het bestuursorgaan moeten voorgelegd worden aan het Bureau door de aangesloten bedrijven, tenminste 14 dagen voor de statutaire algemene vergadering en gesteund door minstens 3 effectieve leden van de Vereniging.

Programma 


16u30 - 17u00

Ontvangst deelnemers


17u00 - 18u00

'De uitdagingen bij de implementatie van 
Artificial Intelligence binnen de logistieke sector'
gevolgd door het officiële gedeelte
(klik hier voor de agenda)


18u00 - 20u00 

Netwerkreceptie


Locatie

CEPA gebouw (zaal Anker)
Brouwersvliet 33
2000 Antwerpen